waarzegster vertelt over tarotkaart gehangene uit Grote Arcana

tarotkaart gehangene

De Gehangene staat voor opoffering en loslaten van controle. Ontdek hier de betekenis van deze tarotkaart en hoe deze van invloed kan zijn op uw leven. Lees meer over de liefde en omgekeerde betekenissen van de Gehangene.


Geschreven door

3 minuten leestijd
tarotkaart gehangene | waarzegster
waarzegster vertelt over de eigenschappen van tarotkaart gehangene

Eigenschappen Tarotkaart gehangene

De Gehangene is de twaalfde kaart van de grote arcana in de tarot. De kaart toont een figuur die ondersteboven aan een boom hangt, met één been gekruist over het andere. De handen van de figuur zijn op zijn rug gebonden en hij kijkt rustig naar de wereld om hem heen. De Gehangene symboliseert loslaten, overgave en introspectie. De kaart vertegenwoordigt een persoon die in staat is om te stoppen met weerstand bieden aan de omstandigheden en in plaats daarvan in harmonie met het universum te leven.

Eigenschappen van tarotkaart gehangene | Gratis waarzegster

De Gehangene is een kaart van loslaten, overgave en introspectie. De kaart symboliseert een persoon die bereid is om te stoppen met weerstand bieden aan de omstandigheden en in plaats daarvan te vertrouwen op de flow van het leven. De Gehangene vertegenwoordigt de kracht van de bereidheid om te wachten en geduld te hebben totdat de juiste tijd aanbreekt. De kaart kan ook wijzen op de noodzaak om oude gewoonten en denkpatronen los te laten om zo spirituele groei te bereiken.

waarzegster praat je bij over de bijpassende horoscoop en het liefdesleven die toebehoort aan tarotkaart gehangene

Horoscoop en Liefdesleven passend bij tarotkaart gehangene

Horoscoop bij tarotkaart gehangene

Er is geen specifieke zodiac die direct gekoppeld is aan De Gehangene. Echter, mensen geboren onder het teken van Vissen kunnen zich aangetrokken voelen tot de energie van De Gehangene. Vissen staan bekend om hun gevoeligheid en intuïtie en zijn vaak bereid om los te laten en in harmonie te leven met de omstandigheden.

Liefdesleven met tarotkaart gehangene

In liefde en relaties kan De Gehangene een teken zijn van loslaten en overgave. De kaart kan wijzen op een persoon die bereid is om de controle los te laten en in harmonie te leven met de stroom van het leven. De Gehangene kan ook wijzen op de noodzaak om oude denkpatronen en gewoonten los te laten om zo de relatie te laten groeien en zich te ontwikkelen.

waarzegster over
betekenis omgekeerde tarotkaart

Tarotkaart gehangene Omgekeerd

Wanneer De Gehangene omgekeerd verschijnt, kan dit wijzen op weerstand en het vasthouden aan oude denkpatronen en gewoonten. Het kan ook betekenen dat de persoon niet bereid is om de controle los te laten en in harmonie te leven met de omstandigheden. Dit kan leiden tot stagnatie en gebrek aan spirituele groei in het leven. In plaats van te zoeken naar antwoorden buiten zichzelf, kan de omgekeerde Gehangene ons aansporen om te luisteren naar onze intuïtie en bereid te zijn om oude gewoonten en denkpatronen los te laten. Het kan ook wijzen op de behoefte om meer geduld te hebben en te wachten op de juiste tijd om in actie te komen.

tarotkaart gehangene omgekeerd | waarzegster