Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegstergratis.nl


  Waarzegsters uit Nederland geven gratis hulp
Paswoord vergeten?
     
  Waarzegsters uit Nederland geven gratis hulp  
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Stier door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door gratis waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door gratis waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Gratis ervaringen over Gratis gratis waarzegsters
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegstergratis.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Indy
  Ervaring met waarzegster Indy
  Lieve Indy, dank je voor de geweldige reading en jouw oprechte advies. Liefs M.




Ervaring van M met waarzegster Indy   Ervaring van M met waarzegster Indy   Ervaring van M geplaatst op 22 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nellekke
  Ervaring met waarzegster Nellekke
  1 van je voorspellingen is al uitgekomen. Het leek onmogelijk maar jawel. TOP.




Ervaring van Liesbeth met waarzegster Nellekke   Ervaring van Liesbeth met waarzegster Nellekke   Ervaring van Liesbeth geplaatst op 22 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Merel
  Ervaring met waarzegster Merel
  Lieve Merel,
ik bel je vaak maar het is nooit te veel voor je om mij gerust te stellen en te helpen met alles wat nodig is. Dank je wel.
Liefs, Belinda.




Ervaring van Belinda met waarzegster Merel   Ervaring van Belinda met waarzegster Merel   Ervaring van Belinda geplaatst op 22 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Merel  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Dag Isha, hartelijk dank voor het fijne consult van daarnet. U pikt onmiddellijk dat op waarover het gaat en bent heel betrokken. U bent een hele aanwinst vr de lijn.




Ervaring van Myriam met waarzegster Isha   Ervaring van Myriam met waarzegster Isha   Ervaring van Myriam geplaatst op 22 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lola
  Ervaring met waarzegster Lola
  Lieve Lola ik heb u nu 2 keer gesproken. Super fijn gesprek gehad, en er is al een voorspelling uitgekomen, exact op de dag dat u voorspeld had. Ik hoop dat de andere voorspellingen ook uitgaan komen.

U bent een Super medium, ik ga u zeker nog vaker bellen.

Veel liefs van Nicole.




Ervaring van Nicole met waarzegster Lola   Ervaring van Nicole met waarzegster Lola   Ervaring van Nicole geplaatst op 22 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shariffa
  Ervaring met waarzegster Shariffa
  Ik heb deze avond naar Shariffa gebeld. Ik heb mijn foto naar haar doorgestuurd, en ze wist zonder dat ik 1 woord zeg, heel haar verhaal te vertellen over mij. Ik was compleet van mijn stoel geblazen. Zij voelt heel veel aan en ze blijft maar vertellen en dat het allemaal klopte, ik heb maar weinig gezegd tegen haar. Een fijne vlotte dame. Dus ik zou zeggen bel haar maar eens op, ze is de moeite waard. Goedenacht Shaffira.




Ervaring van Nadine met waarzegster Shariffa   Ervaring van Nadine met waarzegster Shariffa   Ervaring van Nadine geplaatst op 21 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Shariffa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tineke
  Ervaring met waarzegster Tineke
  Je voorspelling is uitgekomen Tineke. Echt heel knap van je. Word altijd heel blij van jou en heb het boek besteld hoor. Dank je voor je wijze woorden. Tot gauw weer je hoort mij snel weer.




Ervaring van anoniem met waarzegster Tineke   Ervaring van anoniem met waarzegster Tineke   Ervaring van anoniem geplaatst op 21 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Elena
  Ervaring met waarzegster Elena
  Lieve Elena, ik heb de kans gekregen om het je telefonisch te kunnen bevestigen, maar wou graag aan iedereen hier laten weten dat je zoveelste voorspelling weer is uitgekomen. Of ik het nu wil horen of niet, je blijft bij je inzichten en ik weet nu uit ervaring dat het zo zal lopen. Je zag contact, en het is inderdaad gelopen zoals je zei, ondanks dat ik het zelf totaal niet meer kon geloven. Dank je wel voor al je zuivere liefdevolle inzichten en coaching. Onbeschrijfelijk wat jij kan.
Ik gun iedereen een consult met je.

DANK JE WEL.




Ervaring van .... met waarzegster Elena   Ervaring van .... met waarzegster Elena   Ervaring van .... geplaatst op 21 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nona-Yo
  Ervaring met waarzegster Nona-Yo
  Wat een prettige reading heb ik van haar gehad. Wist alles wat er speelde te benoemen en gaf een duidelijk beeld van de situatie. Ik ga je zeker weer eens bellen. Bedankt.




Ervaring van Ikke met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van Ikke met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van Ikke geplaatst op 21 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nellekke
  Ervaring met waarzegster Nellekke
  Hoi nelleke je had het zeer goed gezien de bruiloft van mn vrienden word inderdaad met een paar mensen bij gestaan en ben er nu niet bij volgen jaard zeggen ze, een feest je verdiend de sterren uit de hemel.




Ervaring van loes zanoni met waarzegster Nellekke   Ervaring van loes zanoni met waarzegster Nellekke   Ervaring van loes zanoni geplaatst op 21 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anouk
  Ervaring met waarzegster Anouk
  Lieve Anouk, gister gesproken over de liefde, iets nieuws maar wat afstand. Je voelde mijn paniek maar je had helemaal gelijk, vandaag contact en niks aan de hand, gewoon heel leuk en gezellig. Dat stukje ligt dus echt meer bij mij en heeft niks met hem te maken maar goed gezien.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Anouk   Ervaring van Anoniem met waarzegster Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Hophe
  Ervaring met waarzegster Hophe
  Een hele lieve, wijze vrouw, die jouw pad duidelijk verlicht. Hophe vertelt wat ze ziet, zonder het mooier te maken dan het is. Dank je voor de reading, je hebt mij enorm geholpen.




Ervaring van Malika met waarzegster Hophe   Ervaring van Malika met waarzegster Hophe   Ervaring van Malika geplaatst op 20 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Hophe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Vaneza
  Ervaring met waarzegster Vaneza
  Wat een top medium. Klopt en komt uit allemaal. Vanez is erg gedetailleerd en duidelijk en erg leuk om mee te praten. Ik bel je zeker vaker terug lieverd. Xjes.




Ervaring van Ego met waarzegster Vaneza   Ervaring van Ego met waarzegster Vaneza   Ervaring van Ego geplaatst op 20 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vaneza  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Lieve Romyna,

Ik wou graag via deze weg ook laten weten dat je voorspelling opnieuw is uitgekomen exact zoals je zei en binnen de timing dat je zei.
Ik kon het niet meer geloven, en toch blijf je bij je inzichten. Dank je wel voor je geduld, je zuivere inzichten en je sterke gaven. Dank je wel.
Liefs .




Ervaring van ... met waarzegster Romyna   Ervaring van ... met waarzegster Romyna   Ervaring van ... geplaatst op 20 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kiki
  Ervaring met waarzegster Kiki
  Alles wat je zegt komt uit en je bent altijd zo geduldig. Dankjewel lieve Kiki.




Ervaring van K met waarzegster Kiki   Ervaring van K met waarzegster Kiki   Ervaring van K geplaatst op 20 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Dag Desteny, je bent een aanrader.
Zeer goed medium, snel en betrouwbaar.
Paar dagen geleden gebeld, ging over 2 personen, goed advies.
Dank hiervoor.




Ervaring van m. met waarzegster Desteny   Ervaring van m. met waarzegster Desteny   Ervaring van m. geplaatst op 20 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yellow
  Ervaring met waarzegster Yellow
  Lieve Yellow, ik ben compleet sprakeloos ben er stil van. Heb u net gesproken voor het eerst, en dat was eigenlijk toevallig. Nu achteraf weet ik zeker dat het geen toeval was, dit heeft zo moeten zijn. Wat een bijzonder prachtig gesprek, ik voel me zelfs anders, lichter, alsof een last van mn schouders af is. U heeft mij aantal dingen verteld die ik in de verste verte niet had durven dromen. U bent een engel op aarde. Bedankt lieve Yellow, want lief bent u ook nog. Grt van dankbare J.




Ervaring van J met waarzegster Yellow   Ervaring van J met waarzegster Yellow   Ervaring van J geplaatst op 20 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Merel
  Ervaring met waarzegster Merel
  Goed en rustgevend medium.




Ervaring van Anoniempje met waarzegster Merel   Ervaring van Anoniempje met waarzegster Merel   Ervaring van Anoniempje geplaatst op 20 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Merel  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anouk
  Ervaring met waarzegster Anouk
  Lieve Anouk,
Ik was zo nerveus om hoe mijn toekomst alleen er zou uitzien, na mijn relatie. Onzekerheden over woonst en dergelijke. Jij hebt me gezegd dat alles goed kwam zonder enig probleem. Vandaag kwam het uit, alles is goed gekomen.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Anouk   Ervaring van Anoniem met waarzegster Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Lieve Sherlock jij bent een medium met een aangeboren gave en een Reading in een woord WOW hoe je de dingen eruit haalt zonder informatie vooraf te weten en rake dingen kan vertellen in persoonsbeschrijving leeftijd en letters van namen kan doorgeven
Heel erg bedankt om de vele bevestigingen en de prachtige Reading die je ons mocht doorgeven
Het is de eerste keer maar Niet de laatste keer dat ik jouw zal raadplegen
Je bent een echte Aanrader en een aanwinst

Hartelijk dank.




Ervaring van Naoual met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Naoual met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Naoual geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Lieve Isha,

Ik had je nodig vandaag en je was er weer. Ondanks dat ik je pas nog aan de lijn heb gehad, blijf je heel duidelijk, eerlijk en zuiver in je inzichten naar mij toe.
Door de manier waarop je het brengt, is het niet mogelijk te twijfelen aan je sterke gaven. Zonder iets van voorinformatie weeg je wat er speelt. Wat jij kan is niet met woorden uit te drukken. Iedereen zou je moeten leren kennen.

Dank je wel voor alles.
e.




Ervaring van Isha met waarzegster Isha   Ervaring van Isha met waarzegster Isha   Ervaring van Isha geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Ashraya
  Ervaring met waarzegster Ashraya
  Keer op keer doe je het weer. Ook al denk ik nu zal ze wel verkeerd zijn. Telkens moet ik jou gelijk geven. Hoe je het doet weet ik niet maar je bent een ware topper. Eerlijk, nooit eerder meegemaakt hoe voorspellingen uitkomen. Bedankt Ashraya. Liefs, N.




Ervaring van N met waarzegster Ashraya   Ervaring van N met waarzegster Ashraya   Ervaring van N geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nina
  Ervaring met waarzegster Nina
  Raak in alles. Nina is erg goed en wat ze zegt komt uit. Een dame die echt inzichtelijk kijkt en tools aanreikt gepaard met haar zuivere gave. Echt een aanrader. Ben superblij met je Nina. Dank je wel Nina. Ik hou je op de hoogte. Liefs.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Nina   Ervaring van Anoniem met waarzegster Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Lieve Olga,

Al jaren ben jij voor mij de beste, de enigste die alles weet, ziet, voelt en juist verteld. Onze gesprekken zijn waardevol, zoveel kracht geef jij mij, je zit voor altijd in mijn hartje, want jou woorden neem ik eindeloos met mij mee. Je bent een lieve warme, dierbare en krachtige vrouw.
Liefs NY.




Ervaring van NY met waarzegster Olga   Ervaring van NY met waarzegster Olga   Ervaring van NY geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Zojuist heb ik u kort gesproken om te zeggen dat het eerste als is uitgekomen zoals u afgelopen week vertelde. Ik heb er dan ook het volste vertrouwen in dat het andere, wat mij de gelukkigste vrouw op aarde gaat maken, ook uitkomt.
Dan bel ik u als eerste.

Wat bent u een lieve, oprechte en grappige dame. U heeft humor en bent eerlijk. Ook houdt u niemand onnodig lang aan de lijn.

Tot snel ;-) .




Ervaring van C met waarzegster Sissy   Ervaring van C met waarzegster Sissy   Ervaring van C geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Richard
  Ervaring met waarzegster Richard
  Thank you for your reading. Just what i needed to hear.




Ervaring van Ravinder Kaur met waarzegster Richard   Ervaring van Ravinder Kaur met waarzegster Richard   Ervaring van Ravinder Kaur geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Esmay
  Ervaring met waarzegster Esmay
  Topper ben je. Net dat ik dacht laat maar, is het toch gekomen. Je hebt het altijd gezien. Je hoort mij snel weer. XOXO.




Ervaring van anoniem met waarzegster Esmay   Ervaring van anoniem met waarzegster Esmay   Ervaring van anoniem geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  Sharida kan mezelf wel voor de kop slaan maar je hebt gelijk gekregen. Ik ga dit snel rechtzetten. Je hebt het goed gezien en altijd er op vertrouwd. Tot gauw.




Ervaring van anoniem met waarzegster Sharida   Ervaring van anoniem met waarzegster Sharida   Ervaring van anoniem geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nellekke
  Ervaring met waarzegster Nellekke
  lieve nelleke ik spreek jou al een paar dagen en er zijn dingen uit gekomen. Je voelt en leg de kaarten goed, blijf bij je zelf eerlijk en puur ik bel je snel grt italiaanse.




Ervaring van itaiano met waarzegster Nellekke   Ervaring van itaiano met waarzegster Nellekke   Ervaring van itaiano geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cor
  Ervaring met waarzegster Cor
  Bijzonder goed. Duidelijke verklaring hoe het contact is verlopen. Iets met een zwaar slagschip en een vergissing. Werk is positief en daar ben ik heel blij mee omdat het nogal spannend is. En Cor houdt je niet onnodig aan de lijn.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Cor   Ervaring van Anoniem met waarzegster Cor   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  Je hebt gelijk gekregen je bent top Karine het is gewoon uitgekomen. Knuffels.




Ervaring van anoniem met waarzegster Karine   Ervaring van anoniem met waarzegster Karine   Ervaring van anoniem geplaatst op 18 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lili
  Ervaring met waarzegster Lili
  Het is gekomen Lili. U hebt gelijk gehad. Ik durfde er niet meer op te hopen maar u heeft gelijk gekregen. Merci en tot snel weer.




Ervaring van anoniem met waarzegster Lili   Ervaring van anoniem met waarzegster Lili   Ervaring van anoniem geplaatst op 18 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Net een super goeie reading gehad. Dankjewel Desteny. Zonder enige informatie wist u de situatie te vertellen. Heel bijzonder. Ik raad iedereen u aan. U zei mij dat alles goed komt en hier geloof ik in. Xx Denise.




Ervaring van Denise met waarzegster Desteny   Ervaring van Denise met waarzegster Desteny   Ervaring van Denise geplaatst op 18 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Isha,
Gisteren je voor het eerst leren kennen. Ben sprakeloos over je gaven. Zonder enige voorinformatie wist je helemaal wat er speelde. Je kon de rechtzaak met die man helemaal duiden. Heel sterk.
Zeker een aanrader. Ik ga je ongetwijfeld nog bellen.

Liefs.




Ervaring van e. met waarzegster Isha   Ervaring van e. met waarzegster Isha   Ervaring van e. geplaatst op 18 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Wat een lieverd, ik word altijd rustig van Gazali. Altijd echt heel fijn om met hem te praten hij voelt de dingen heel goed aan en het komt ook uit. Echt een lief zuiver medium die meer dan vijf sterren waard is. Tot gauw weer lieve Gazali.




Ervaring van V met waarzegster Gazali   Ervaring van V met waarzegster Gazali   Ervaring van V geplaatst op 18 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegstergratis.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegstergratis.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegstergratis.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Waarzegstergratis.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden