waarzegster deelt de kracht van de Energetische Steen Maansteen

Energetische Steen Maansteen

Maansteen is een prachtige energetische steen met een parelmoerachtige glans. Het helpt bij het bevorderen van intuïtie en spirituele groei.


Geschreven door

4 minuten leestijd
Tentoon Energetische Steen Maansteen | Gratis waarzegster Energetische Steen Maansteen | Gratis waarzegster

Energetische Steen Maansteen

maansteen

Wereldkaart herkomst Energetische Steen Maansteen | Gratis waarzegster
Maansteen gevonden in de aarde van Brazilie | GratisWaarzegster Maansteen gevonden in de aarde van India | GratisWaarzegster Maansteen gevonden in de aarde van Madagaskar | GratisWaarzegster Maansteen gevonden in de aarde van Sri lanka | GratisWaarzegster
Brazilië staat bekend om zijn rijke en diverse aanbod van energetische stenen, waaronder Energetische Steen Maansteen, amethist, citrien en smaragd. Veel van deze energetische stenen worden gewonnen in de regio Minas Gerais, die bekend staat om zijn rijke grond en historische mijnen. De winning van energetische stenen is een belangrijke economische sector voor Brazilië en draagt bij aan de wereldeconomie.

India is een van de grootste producenten van energetische stenen ter wereld. Veel van deze energetische stenen komen uit de mijnen van Rajasthan en Karnataka. De energetische stenen uit India hebben verschillende kleuren, zoals blauw, groen, rood en paars.

Madagaskar is een van de rijkste bronnen van energetische stenen ter wereld, waaronder saffieren, robijnen, granaat en apatiet. De winning van energetische stenen in Madagaskar is vaak kleinschalig en gebeurt met de hand, waardoor de energetische stenen een unieke charme hebben. Veel van de energetische stenen uit Madagaskar worden gebruikt in sieraden vanwege hun mooie kleuren en spirituele betekenissen.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/gio/domains/gratishelderziende.nl/public_html/include/stenen/eigenschappen_steen.php on line 76

Eigenschappen van edelsteen Maansteen

Maansteen is een mystieke energetische steen die bekend staat om zijn krachtige kalmerende en emotioneel balancerende eigenschappen. Het is een energetische steen die ons kan helpen bij het loslaten van stress en angst, en ons kan helpen bij het vinden van innerlijke rust en harmonie. Maansteen kan ons ook helpen bij het verbeteren van onze intuïtie en ons gevoel van zelfbewustzijn. Het is een energetische steen die ons kan helpen bij het loslaten van negatieve emoties en ons kan helpen bij het vinden van positieve energieën en gevoelens van hoop en optimisme.
Maansteen is een kalium-aluminium-silicaat en behoort tot de veldspaatgroep. Het heeft een hardheid van 6-6,5 op de schaal van Mohs en komt voor in verschillende kleuren, waaronder wit, grijs, perzik en blauw. Maansteen bevat soms insluitsels van mineralen zoals albiet en orthoclase.
Maansteen wordt geassocieerd met het derde oogchakra (zesde chakra) en het kruinchakra (zevende chakra). Het derde oogchakra heeft invloed op ons vermogen om intuïtieve informatie te ontvangen en te verwerken, terwijl het kruinchakra ons verbindt met hogere spirituele energieën. Maansteen kan ons helpen bij het in evenwicht brengen van deze chakra's en ons helpen bij het vergroten van ons spirituele bewustzijn en onze intuïtieve vaardigheden. Het kan ons ook helpen bij het verbeteren van onze emotionele balans en ons gevoel van innerlijke rust en harmonie.
tentoon Energetische Steen Maansteen | Gratis waarzegster Energetische Steen Maansteen | Gratis waarzegster
waarzegster met Energetische Stenen

Kijk ook eens naar andere Energetische Stenen