waarzegster deelt de kracht van de Energetische Steen Girasol

Energetische Steen Girasol

Girasol is een melkachtige energetische steen die wordt gebruikt om emoties te kalmeren, intuïtie te vergroten en communicatie te bevorderen.


Geschreven door

4 minuten leestijd
Tentoon Energetische Steen Girasol | Gratis waarzegster Energetische Steen Girasol | Gratis waarzegster

Energetische Steen Girasol

girasol

Wereldkaart herkomst Energetische Steen Girasol | Gratis waarzegster
Girasol gevonden in de aarde van Zuid-amerika | GratisWaarzegster Girasol gevonden in de aarde van Mexico | GratisWaarzegster Girasol gevonden in de aarde van Australie | GratisWaarzegster Girasol gevonden in de aarde van Madagaskar | GratisWaarzegster
Zuid-Amerika is de thuisbasis van vele prachtige energetische stenen, waaronder de beroemde Braziliaanse smaragden en amethisten. De grond in Zuid-Amerika is rijk aan mineralen en energetische stenen zoals topaas, aquamarijn en citrien. Deze energetische stenen worden gewonnen in verschillende landen, waaronder Brazilië, Colombia, Peru en Argentinië.

Mexico is een rijke bron van energetische stenen, waarbij sommige van de beste ter wereld vandaan komen. De meest voorkomende energetische stenen die in Mexico worden gevonden zijn agaat, turkoois, obsidiaan, en vuuragaat. Deze stenen worden vaak gebruikt voor hun beschermende eigenschappen en om emotionele stabiliteit te bevorderen.

Australië is een belangrijke bron van energetische stenen, met een rijke aanvoer van opalen, saffieren en diamanten. De winning van energetische stenen is een belangrijke sector in de economie van het land, en biedt werkgelegenheid voor vele mijnwerkers. Australië heeft ook een unieke collectie energetische stenen, zoals de Energetische Steen Girasol, die gewaardeerd worden in de hele wereld.

Madagaskar is een van de rijkste bronnen van energetische stenen ter wereld, waaronder saffieren, robijnen, granaat en apatiet. De winning van energetische stenen in Madagaskar is vaak kleinschalig en gebeurt met de hand, waardoor de energetische stenen een unieke charme hebben. Veel van de energetische stenen uit Madagaskar worden gebruikt in sieraden vanwege hun mooie kleuren en spirituele betekenissen.

Eigenschappen van edelsteen Girasol

Girasol, ook wel bekend als de Maansteen vanwege zijn zachte glans en kleur, wordt vaak geassocieerd met intuïtie, gevoeligheid en helderziendheid. Het wordt gezegd dat girasol ons kan helpen bij het openen van ons derde oog chakra en het versterken van onze verbinding met het universum en het hogere zelf. Het kan ons ook helpen bij het vergroten van onze emotionele intelligentie en ons vermogen om te communiceren op een dieper niveau. Girasol kan ons helpen bij het verminderen van stress en angst, en bij het bevorderen van een gevoel van innerlijke rust en kalmte.
Girasol is een variëteit van kwarts en heeft een chemische samenstelling van SiO2. Het heeft een hardheid van 7 op de schaal van Mohs en wordt vaak gevonden in sedimentaire en metamorfe gesteenten. Girasol ontleent zijn unieke uitstraling aan de aanwezigheid van microscopische insluitsels van aluminium en fosfor.
Girasol wordt geassocieerd met het derde oog chakra (zesde chakra). Het derde oog chakra heeft invloed op onze intuïtie, geestelijke helderheid en verbinding met het hogere zelf. Girasol kan ons helpen bij het openen en in evenwicht brengen van ons derde oog chakra, en bij het vergroten van ons vermogen om ons hogere zelf te begrijpen en te integreren in ons dagelijks leven. Het kan ons ook helpen bij het vergroten van ons bewustzijn en onze gevoeligheid voor subtiele energieën en vibraties.
tentoon Energetische Steen Girasol | Gratis waarzegster Energetische Steen Girasol | Gratis waarzegster
waarzegster met Energetische Stenen

Kijk ook eens naar andere Energetische Stenen