waarzegster deelt de kracht van de Energetische Steen Boomagaat

Energetische Steen Boomagaat

Boomagaat is een aardende energetische steen die groei, stabiliteit en bescherming brengt. Gebruikt voor aarding en zelfreflectie.


Geschreven door

4 minuten leestijd
Tentoon Energetische Steen Boomagaat | Gratis waarzegster Energetische Steen Boomagaat | Gratis waarzegster

Energetische Steen Boomagaat

boomagaat

energetische steen Boomaagaat is een unieke en zeldzame energetische steen die vele voordelen en eigenschappen bevat. Het is een combinatie van agaat en andere mineralen, waaronder chalcedoon en hematiet, en heeft daardoor een unieke uitstraling en energie. Boomaagaat komt oorspronkelijk uit Afrika en is bekend om zijn krachtige helende en genezende eigenschappen.

Wereldkaart herkomst Energetische Steen Boomagaat | Gratis waarzegster
Boomagaat gevonden in de aarde van Afrika | GratisWaarzegster
Afrika is een continent dat bekend staat om zijn rijke bodemschat, met grote hoeveelheden mineralen, energetische stenen en andere waardevolle grondstoffen die overal ter wereld worden gewaardeerd. Hierbij behoort natuurlijk ook de Energetische Steen Boomagaat. Deze natuurlijke hulpbronnen spelen een belangrijke rol in de economieën van veel Afrikaanse landen, die vaak afhankelijk zijn van de winning en export ervan voor hun economische ontwikkeling. Het is dan ook geen verrassing dat Afrika een van de meest minerale-rijkste continenten ter wereld is en dat de winning van deze grondstoffen een belangrijk onderdeel vormt van de economische activiteit in de regio.

Eigenschappen van edelsteen Boomagaat

Boomagaat wordt geassocieerd met aarding, stabiliteit en innerlijke rust. Het wordt vaak gebruikt om een gevoel van verbondenheid met de natuur en de aarde te bevorderen, wat kan helpen bij het verminderen van stress en het creëren van een gevoel van kalmte en evenwicht.
Boomagaat is een variëteit van chalcedoon, een microkristallijne vorm van kwarts, met de chemische formule SiO2 (siliciumdioxide). Het wordt gekenmerkt door zijn groene kleur met witte, boomachtige insluitsels, die het gevolg zijn van de aanwezigheid van andere mineralen zoals mangaan en ijzer.
Boomaagaat is een energetische steen die vooral de basis- en sacraalchakra beïnvloedt. Het versterkt het vermogen om te verbinden met de aarde en tegelijkertijd je innerlijke kracht te vergroten. Het sacraalchakra wordt geactiveerd door de steen, waardoor je meer vertrouwen in jezelf en in het leven krijgt.
tentoon Energetische Steen Boomagaat | Gratis waarzegster Energetische Steen Boomagaat | Gratis waarzegster
waarzegster met Energetische Stenen

Kijk ook eens naar andere Energetische Stenen